top of page

Vlieg Privé

Vlieg Privé

Sla je vleugels uit over de wereld en ervaar de hoogte van luxe vluchten

Wij willen dat uw geniet van vliegen zoals het bedoeld is, niet alleen als middel om van A naar B te reizen, maar als een essentieel onderdeel om uw reis buitengewoon te maken.

 

Wanneer u de wereld met ons verkent met een gecharterde jet, krijgt u toegang tot de meest exotische en uitzonderlijke bestemmingen die voor de meeste grote luchtvaartmaatschappijen niet bereikbaar zijn. Als resultaat hiervan zitten onze privéjet-routes vol met unieke ervaringen naar de meest afgelegen uithoeken van de wereld. Geniet van de persoonlijke service aan boord, vermijd lange wachtrijen voor de douane en reis volgens een schema dat is ontworpen om uw ervaring naar ongekende hoogten te tillen, In plaats van gedicteerd worden door een luchtvaartmaatschappij.

 

Blader door onze website en onze brede selectie van unieke avonturen, variërend van een spectaculaire Afrikaanse safari, een Antarctica-expeditie tot het verkennen van de verborgen schatten in Zuid-Amerika en de buitengewone biodiversiteit van de Galapagos eilanden. Wanneer u met een privéjet reist met V&J, zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Waarom privé vliegen met V&J?

Ongeacht of u tussen steden, landen of continenten reist, met een privéjet garandeert een superieure reiservaring. Het biedt u een niveau van gemak, comfort, privacy en flexibiliteit dat eenvoudigweg niet beschikbaar is bij een commerciële vlucht.

Hoe zal mijn reis eruit zien?

Met de eindeloze opties om uw volgende avontuur of vakantie op maat te maken, lijkt het in eerste instantie misschien overweldigend. We verzekeren u dat uw bij elke stap wordt begeleid, waarbij voor elk detail wordt gezorgd, groot en klein, om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Welke soorten vliegtuigen zijn er beschikbaar?

We over privévliegtuigen die geschikt zijn voor alle voorkeuren en groepsgroottes, van een gezin van vier personen tot de reünie van een vriend. Vliegen met een privéchartervliegtuig is een upgrade van uw hele reiservaring. Reis volgens uw schema, ervaar het hoogste niveau in persoonlijke service aan boord, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over grote drukte, lange wachtrijen en overvolle lounges op de luchthaven. Of u nu kiest om te vliegen met een klein vliegtuig of een privéjet, wij garanderen onze kenmerkende service, die voor u zorgt in elke fase van uw reis, altijd in stijl en de hoogste mate van privacy. We ons aan de hoogste gezondheids - en veiligheidsnormen, inclusief de meest actuele COVID-19 metingen. 

Met V&J kunt u de volgende opties voor luchtcharter selecteren en combineren:

Private Jets, Light Aircraft.jpg

Lichte vliegtuigen

We raden dit type vliegtuig aan voor binnenlandse reizen; een gecharterd licht vliegtuig is een uitstekende keuze. In tegenstelling tot privéjets, kunnen deze wendbare, kleinere vliegtuigen gebruik maken van landingsbanen die korter en meer afgelegen zijn, evenals die op grasvliegvelden, waardoor u toegang hebt tot een grotere verscheidenheid aan afgelegen bestemmingen. Een licht vliegtuig biedt doorgaans plaats aan maximaal 12 passagiers, kan een grotere groepsgrootte aan dan een helikopter en kan verder reizen - in sommige gevallen tot wel 1.500 kilometer. Dit soort vliegtuigen vliegen op een lagere hoogte, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op je bestemming.

Privéjets

Een gecharterde privéjet biedt u het hoogste niveau van discretie en comfort op het gebied van privacy naar de meest afgelegen bestemmingen over de hele wereld. Aangezien deze privévliegtuigen doorgaans plaats bieden aan maximaal 18 passagiers, is er genoeg ruimte voor familie en vrienden. Elk detail van uw reis kan worden aangepast aan uw wensen, van de bestemming en de vertrektijd tot het entertainment en het menu aan boord, alles is ontworpen volgens uw planning en voorkeuren.

Private Jets, Picture (4).jpg
Private Jets, Group Charter.jpg

Groepscharter

Of het nu gaat om het vliegen met uw hele gezin naar een royale villa of privé-eiland voor de ultieme reünie of om vrienden te verzamelen voor het Formule 1-weekend, de groepscharteroptie van V&J is de beste keuze voor grote groepen. Reis met een groep van 18 of meer passagiers, alles is ontworpen volgens uw planning en voorkeuren, arriveer op uw bestemming in overtreffende stijl.

Nog steeds op zoek naar inspiratie?

Wat u op deze website kunt zien, is slechts een moment opname van ons gehele aanbod. Neem vandaag nog contact met ons op om ons volledige portfolio in detail te bespreken. We hebben een uniek aanbod aan bestemmingen, ervaringen en accommodatiemogelijkheden.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page