top of page

Vlieg Privé

Vlieg Privé

Sla je vleugels uit over de wereld en ervaar de hoogte van luxe vluchten

Wij willen dat uw geniet van vliegen zoals het bedoeld is, niet alleen als middel om van A naar B te reizen, maar als een essentieel onderdeel om uw reis buitengewoon te maken.

 

Wanneer u de wereld met ons verkent met een gecharterde jet, krijgt u toegang tot de meest exotische en uitzonderlijke bestemmingen die voor de meeste grote luchtvaartmaatschappijen niet bereikbaar zijn. Als resultaat hiervan zitten onze privéjet-routes vol met unieke ervaringen naar de meest afgelegen uithoeken van de wereld. Geniet van de persoonlijke service aan boord, vermijd lange wachtrijen voor de douane en reis volgens een schema dat is ontworpen om uw ervaring naar ongekende hoogten te tillen, In plaats van gedicteerd worden door een luchtvaartmaatschappij.

 

Blader door onze website en onze brede selectie van unieke avonturen, variërend van een spectaculaire Afrikaanse safari, een Antarctica-expeditie tot het verkennen van de verborgen schatten in Zuid-Amerika en de buitengewone biodiversiteit van de Galapagos eilanden. Wanneer u met een privéjet reist met V&J, zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Waarom privé vliegen met V&J?

Ongeacht of u tussen steden, landen of continenten reist, met een privéjet garandeert een superieure reiservaring. Het biedt u een niveau van gemak, comfort, privacy en flexibiliteit dat eenvoudigweg niet beschikbaar is bij een commerciële vlucht.

Hoe zal mijn reis eruit zien?

Met de eindeloze opties om uw volgende avontuur of vakantie op maat te maken, lijkt het in eerste instantie misschien overweldigend. We verzekeren u dat uw bij elke stap wordt begeleid, waarbij voor elk detail wordt gezorgd, groot en klein, om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.