top of page

OceanSky Cruises

OceanSky Cruises

I shall find my way or make one.

- Robert E. Peary -

Reis op de meest comfortabele en stillere manier naar de noordpool


Beleef de ultieme bucketlist-expeditie naar de Noordpool in exclusieve luxe. Stap aan boord van de Airlander 10, het eerste hybride luchtvaartuig in de geschiedenis dat op een baanbrekende expeditie naar de Noordpool vertrekt. Met een capaciteit tot 16 passagiers en een bemanning van 8 kunt u genieten van luxe, privésuites en uitzichten van horizon tot horizon in de oneindige lounge van het vliegtuig. De hoogtebar schenkt drankjes, met het ultieme uitzicht. Geniet van exceptionele gastronomische ervaringen, bereid door de wereldberoemde chef-kok Jesper Vollmer, voormalig chef-kok van de Deense koninklijke familie en Michelin-sterrenrestaurants, terwijl u over ijsbergen vliegt naar een van de meest afgelegen gebieden ter wereld.


Het Noorden biedt mysterieuze atmosferische verschijnselen die zich alleen boven bepaalde breedtegraden voordoen. De kanteling van de aarde en het magnetische veld dat door de kern van onze planeet gaat, zijn de grondoorzaken van deze prachtige en spectaculaire vertoningen van de natuur. Samen met uw privé-expeditieleider Robert Swan, een poolreiziger en eerste persoon die zowel de Noord- als de Zuidpool te voet heeft bereikt, verken je deze witte landschappen tijdens een uitzonderlijke excursie op zoek naar ijsberen, walvissen, poolvossen, narwallen en zeehonden tussen de iconische fauna in een rustig bezoek met nederig respect voor de gevoelige natuur en dieren in het wild van de Noordpool.


Deze expeditie laat echt zien dat reizen en vervoer door de lucht duurzaam kan zijn. Lichter-dan-lucht-technologie kan de mensheid voorzien van ultra-efficiënte middelen van mobiliteit en werken in gebieden zonder infrastructuur en beschaving. Deze expeditie is ontworpen voor de reiziger die het Noordpoolgebied op een unieke manier wil ervaren en tegelijkertijd wil bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaam reizen.


Beperkt aantal tickets open voor boekingen

Eerste seizoen 2023

Ideale Periode:
Hangt af van Vlucht Schema

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page